close

Over RoboClean zonnepaneelreiniging

RoboClean is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het robotgestuurd reinigen van zonnepanelen. Met onze robot reinigen we grote aantallen panelen op een effectieve en efficiënte manier.

Oorsprong

RoboClean is ontstaan uit een idee van Tom van Kollenburg welke hij op een bepaald moment bespreekbaar gemaakt heeft bij zijn neef Peter van Kerkhof. Het robot gestuurd reinigen van zonnepanelen moest het worden. Waar Tom organisatorisch sterk is en Peter een commerciële carrière opgebouwd had kwamen deze twee mannen nog wel wat kennis en kunde tekort wat betreft het professioneel reinigen. Hiervoor hebben ze toen vader en zoon Bert en Marcel Gosens benaderd om mee in te stappen in RoboClean. Bert en Marcel hebben jaren ervaring in het professioneel schoonmaken van diverse projecten voor de particuliere en zakelijke markt, waaronder ook zonnepanelen. De kennis en ervaring die zij hierbij opgedaan hebben kunnen we perfect integreren in RoboClean. RoboClean zal zich gaan richten op de industriële en agrarische klanten met een minimum van 100 panelen.

Werkgebied

Vanuit het Brabantse Middelbeers (gemeente Oirschot) zijn we met name actief in de regio's Eindhoven, Tilburg, Den Bosch, Waalwijk en Breda maar we bedienen klanten in heel het zuiden van Nederland en het noorden van België (Vlaanderen). 

Meer weten?
Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan.

mailMail ons phoneBel ons request_quoteOfferte
close